Skydearrangementer

Skydearrangementer for private og foreninger på Vingsted Skydebaner

Vingsted Skydebaner er Nordeuropas største skydebaneanlæg og et mekka, når du vil holde et skydearrangement.

Vil du prøve kræfter med en anderledes event? Et skydearrangement for private og foreninger på Vingsted Skydebaner giver jer en autentisk og professionel skydeoplevelse, I sent vil glemme.

Skydebaneforeningen Danmark har rammerne til jeres næste arrangement og stiller faciliteter og erfarne skydeinstruktører til rådighed. Det sikrer, at alle får en grundig instruktion.

Er I en forening eller gruppe, der vil have et skræddersyet arrangement kan du kontakte Nina Kingo på nk@skydebaneforeningen.dk eller 76 65 67 02.

Autentiske skydearrangementer på Nordeuropas største skydebaneanlæg

• Pistolskydning
  • Riffel 50 meter
  • Kombineret pistol- og riffelskydning
  • Lerdueskydning

Hvad koster et skydearrangement for foreninger og private?

Prisen på et skydearrangement afhænger af, hvilke skydninger I vælger, og hvor mange skud I ønsker. I prisen er inkluderet instruktør, leje af våben, ammunition i aftalt mængde, baneleje, skydekort, lån af høreværn og sikkerhedsbriller.

Priseksempler

Riffelskydning

Riffelskydning på 50 meter banen koster fra 2.450 kroner. I  skyder liggende med salonriffel kaliber .22. I prisen er inkluderet 5 prøveskud og 20 gældende skud.

• Maksimalt 7 deltagere koster fra 2.450 kr.
  • Maksimalt 20 deltagere koster fra 4.875 kr.

I kan tilkøbe yderligere skud for 3 kroner pr. skud.

Pistolskydning

Et skydearrangement med pistolskydning af to timers varighed koster fra 2.975 kroner.

I skyder med Walther GSP eller Tanfoglio Force kal. .22 pistoler. I prisen er inkluderet 5 prøveskud og 10 gældende skud på elektronisk markeringsanlæg. Når I kan ramme skiven med finpistol, kan I prøve kræfter med grov pistol med f.eks. 9 mm, . 45 colt eller magnum .357 med i alt 10 skud. Skydning med grov kaliber skydes på papskiver med manuel markering.

• Maksimalt 7 deltagere koster fra 2.975 kr.
  • Maksimalt 15 deltagere koster fra 6.375 kr.

I kan tilkøbe yderligere skud for 3 kroner pr. skud med kal. .22 og 6 kroner pr. skud med 9 mm, magnum .357 og .45 colt.

Lerdueskydning

Et skydearrangement på lerduebanen af to timers varighed koster fra 2.625 kroner. I skyder med haglgevær på 3 stationer med 24 duer og maksimalt 50 skud pr. person.

• Maksimalt 7 deltagere koster fra 2.625 kr.
  • Maksimalt 15 deltagere koster fra 5.625 kr.

I kan tilkøbe yderligere skud for 3 kroner pr. skud og 3 kr. pr. due.

Ud over instruktion er leje af våben, ammunition i aftalt mængde, baner, skydekort og lån af høreværn og sikkerhedsbriller med i prisen.

Har du spørgsmål til skydearrangementer?

Kontakt eventafdelingen

Jeanette Dyhrberg Event & administration Tlf: 76 65 67 06