Et sundt skydemiljø

Skydebaneforeningen Danmark arbejder for at sikre tidssvarende og tilstrækkelige faciliteter til skydeidræt­ten lokalt og nationalt. Facilitetsudvikling og større fo­kus på skydemiljøet er afgørende for at fastholde aktive skytter og øge tilgangen til skydeidrætten i Danmark.

Med afsæt i Skydebaneforeningen Danmarks under­søgelse af skydefaciliteterne og skydemiljøet på alle landets 429 indendørs 15 meter skydebaner har vi samlet en række anbefalinger og gode råd om ventila­tionsanlæg, rengøring og den personlige hygiejne i ”Et sundt skydemiljø”.

“Et sundt skydemiljø” forklarer, hvordan enkle, faste ru­tiner kan hjælpe skytteforeninger med at få et sundere skydemiljø. Brochuren fortæller også, hvordan skytte­foreninger søger om rådgivning, lån og tilskud til fx nye ventilationsanlæg og rengøringsvenlige overflader.

Download "Et sundt skydemiljø"