Administrationsbygningen

SKYDEBANEFORENINGEN DANMARK

- for idrætten og passionen!

Navn og hjemsted

Foreningens navn er Skydebaneforeningen Danmark
Foreningens hjemsted er Vingsted

Formål

Foreningen er en almennyttig landsorganisation stiftet den 1. januar 2013 og foreningens formål er at varetage interesser, der vedrører medlemmernes skydebanefaciliteter.

Foreningens formål er at støtte de faciliteter, som skytteforeninger har.

Foreningen kan yde rådgivning og økonomisk støtte til medlemmernes skydebaner og lignende faciliteter. Gennem sine formål understøtter foreningen den skydeaktivitet, der forestås af DGI Skydning.

Foreningens formål søges blandt andet opfyldt ved at eje og drive et landscenter for skydning i Vingsted og en afdeling med salg til skytteforeninger, skydebaner og skytter.

Medlemskab

Alle skytteforeninger og skydebaneforeninger, der er medlem af DGI inden for det område DGI Skydning varetager, er medlem af Skydebaneforeningen Danmark.

Generalforsamling

Generalforsamlingen er den højeste myndighed i foreningen. Der holdes ordinær generalforsamling hvert år i andet kvartal .

Enhver forening, der er medlem, kan deltage i generalforsamlingen med én repræsentant.

Alle beslutninger træffes med almindeligt stemmeflertal.

Forretningsområder

Bestyrelsen har udpeget fire centrale forretningsområder i driften for at understøtte Skydebaneforeningen Danmarks formål:

1. Rådgivning og økonomisk støtte til medlemmernes skydebaner og lignende faciliteter
2. Skyttebutikken – salg og teknisk service
3. Vingsted Skydebaner – udlejning af baner og salg af skudkort og
4. Eventafdeling – udvikling og salg af arrangementsskydning og skydning for enkeltpersoner og grupper