STRATEGI 2020 – MISSION OG VISION

Skydebaneforeningen Danmarks ramme for de næste fem års virke er beskrevet og drøftet med relevante samarbejdspartnere samt alle medarbejderne i løbet af 2014.

Bestyrelsen vedtog den endelige strategiplan på sit bestyrelsesmøde den 25. november 2014.

I løbet af 2016 er Strategi 2020 videreudviklet og udgivet i en ny opdateret 2. udgave.

Download Strategi 2020 2. udgave

Mission

”Skydebaneforeningen Danmark skal sikre tidssvarende og tilstrækkelige faciliteter til skydeidrætten lokalt og nationalt”

I 2020 har Skydebaneforeningen Danmark gennem sit virke:

- Gjort Skydebaneforeningen bredt anerkendt som en professionel samarbejdspartner for foreninger, DGI Skydning, skydecentre og kommuner inden for udvikling af skydefaciliteter
- Sikret grundlaget for at fastholde aktive og øge tilgangen til skydeidrætten i Danmark
- Sikret en generel stor udnyttelse af skydefaciliteter i Danmark
- Skabt stærke samarbejder med eksterne interessenter
- Sikret en økonomisk bæredygtig drift af organisationen

Værdigrundlag

Skydebaneforeningen Danmarks virke tager udgangspunkt i DGI's idegrundlag og værdier.

Strategiske arbejdsområder

Med udgangspunkt i Skydebaneforeningen Danmarks mission, vision og værdigrundlag er der formuleret fem overordnede strategiske arbejdsområder. Områder, som er gennemgående i hele Skydebaneforeningen Danmarks virke, og som alle kan relateres til opfyldelsen af den samlede vision for Skydebaneforeningen Danmark.

De fem strategiske arbejdsområder er:

1. Samarbejde
2. Synlighed
3. Brugere
4. Drift
5. Facilitetsudvikling

Arbejdsområderne har været rammesættende for formuleringen af de strategiske målsætninger. De strategiske områder går igen i flere af målsætningerne, ligesom målsætningerne skal bidrage til samlet indfrielse af flere eller alle delvisioner.

Bliv klogere på Skydebaneforeningen Danmarks strategi og målsætninger

Download Strategi 2020 2. udgave