Foreningskøb

Attraktivt foreningskøb

Du kan spare op til 20 % på dit ammunitionskøb, hvis du køber for 100.000 kroner eller mere.
Køber du for 25.000 kroner eller mere til din forening, sparer du 15 % på dit køb af ammunition.

Husk at det I køber i Skyttebutikken også gavner jer selv på sigt, for overskuddet i Skyttebutikken går blandt andet til at forbedre faciliteterne ude på de danske skydebaner.

Klik og download skema til foreningskøb

Bestillingslisten sendes til butik@skydebaneforeningen.dk

Køber foreningen f. eks.
Ammunition for                                         kr. 20.000
Skiver for                                                  kr. 5.000​
Ydes der 15 % rabat på ammunition        kr. -3.000

I alt kommer foreningen til at betale         kr. 22.000

Skiverne og andet udstyr (våben mm.) kan du altså bruge for at komme op på de 25.000 kroner, som udløser 15 % rabat.
Flere foreninger kan gå sammen og opnå højere rabat.

Har du spørgsmål til foreningskøb, er du velkommen til at kontakte Skyttebutikken på 76 65 67 25 eller butik@skydebaneforeningen.dk