Kongsberg Target Systems

25 lande bruger Kongsbergs elektroniske anlæg

Kongsberg Mikroelektronikk A/S blev startet i 1994 som resultat af en projektopgave om elektroniske skydeskiver på teknisk fagskole. Efter en videreudvikling i de følgende år fattede Norma Projektilfabrikk A/S interesse, og Norma gik ind på ejersiden.

En løbende videreudvikling af anlæggene har resulteret i, at der er solgt mere end 12.000 skiver (2015) til næsten 1100 forskellige kunder (skytteforeninger, pistolklubber, forsvar, politi, grænsevakt etc.) i omkring 25 lande. I 2012 blev firmanavnet ændret til Kongsberg Target Systems.

Kongsberg har erfaring som leverandør til større stævner, hvor Landsskyttestævnet i Norge hvert år er størst med 5-6.000 individuelle skytter.
Kongsbergs største anlæg er det nationale skyttecenter i Vingsted med 167 skiver.

Kongsberg Target Systems OpticScore

Skyttebutikken præsenterer Kongsberg Target Systems OpticScore med mulighed for skivehejs til liggende, knælende og stående skydning.

Kontakt Skyttebutikken på butik@skydebaneforeningen.dk eller 76 65 67 25, hvis du har spørgsmål til Kongsberg Target Systems OpticScore.

Printer for tilslutning direkte på Kongsberg SDU1 Se her!

Support uden for vores åbningstid!
Hotline-telefon til KME-support: (+47) 46 42 01 50

Se Kongsbergs hjemmeside

Download Kongsberg filer (Klik her)