Kommende arrangementer på Vingsted Skydebaner

Der er ofte nye arrangementer på event-programmet på Vingsted Skydebaner; alt fra diverse kurser til foredrag, ferieskydning og andre relevante skyde-events.

Følg med her på siden, hvor vi opdaterer, når der er nye ting i kalenderen.

Alene i vildmarken

Vinder af ‘Alene i Vildmarken 2024’, Ulrik Ørskov, tager dig på hæsblæsende vis med på nogle af sine selvfilmede solo-buejagter i Australien, New Zealand og Afrika. Ulrik fortæller, hvordan hans jagtture har forberedt ham på deltagelse i vildmarksprogrammet, samt hvilke redskaber og forberedelser, der muliggjorde at holde humøret højt igennem 49 dages isolation, sult og 22 minusgrader, indtil produktionen måtte sige stop.

TILMELD DIG ARRANGEMENTET HER

Skyd julefrokosten i gang

Skyd årets firmajulefrokost i gang på Vingsted Skydebaner
Her kan I prøve kræfter med pistol, riffel, bue eller lerdueskydning – valget er jeres, og vi skræddersyer oplevelsen efter jeres ønsker.
Vores instruktører er desuden erfarne skytter, så de sørger for, at alt forløber sjovt, men sikkert.
Kom og få en unik oplevelse, inden I tager videre til jeres julefrokost.

BOOK JULEFROKOST HER

Riffelkursus

Alle nye riffeljægere skal gennemgå det obligatoriske riffelskydeforløb, inden de kan gå op til riffelprøven. Vi tilbyder derfor et 3-timers kursus på Vingsted Skydebaner, hvor du gennemgår riffelprøven samt får skudt de obligatoriske 25 skud efter gældende retningslinier. Vores instruktører er erfarne jægere og riffelinstruktører, så du vil efter kurset føle dig godt klædt på til at bestå riffelprøven.

BOOK RIFFELKURSUS HER

Ferieskydning

Ferieskydning er en populær aktivitet, hvor du kan prøve kræfter med forskellige skydebaner og våben under sikre og kontrollerede forhold. På Vingsted Skydebaner tilbyder vi en bred vifte af skydediscipliner, herunder pistolskydning, riffelskydning og bue- og pil-skydning. Uanset om du er en garvet skytte eller helt nybegynder, vil vores erfarne instruktører sørge for, at du får en sikker og sjov oplevelse.

BOOK FERIESKYDNING HER